• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Mасакрот врз новинарите на „Шарли Ебдо“ е варварски акт

Самостојsarlниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) изразува шокираност и згрозеност од денешниот дивјачки напад во редакцијата на францускиот сатиричен весник „Шарли Ебдо“ во кој загинаа дванаесет лица од кои десет се новинари roboto font.
Овој масакр е доказ дека новинарите, слободната мисла и слободата на медиумите се под сериозна животна закана секаде во светот 사륜강 다운로드.
ССНМ ја дели оцената на Европската федерација на новинари (ЕФН) која масакрот веќе го нарече варварски акт на насилство против новинарството и против слободата на медиумите jvcl. ЕФН утре во 11 часот во Меѓународниот прес-центар организира една минута молк во знак на почит за убиените новинари 내가 만일 mp3 다운로드. ССНМ ги повикува македонските колеги да се придружат кон ова оддавање на почит каде и да се во моментот 자바 8 64비트 다운로드.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up