• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Оглас за лобисти на ССНМ

cropped-logo-top1.png

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници, во рамките на проектот „Работнички права на медиумските работници“ како дел од  CSSF програмата на Британската амбасада во Скопје, чија цел е јакнење на капацитетите на Синдикатот во правец на заштита на работничките права на медиумските работници преку креирање на мрежа на лобисти, има потреба од:

  • еден локален експерт за лобирање за учество во развивање на модул за обука на синдикални лобисти и учество во изработка на Стратегија за лобирање richcopy 다운로드.

Кандидатите треба да имаат искуство во сферата на лобирање,  познавање на медиумските состојби во Македонија и работа со медиуми gta san andreas pc 다운로드.

 

  • 20 волонтери, активисти и потенцијални членови на ССНМ, за учество во обука во рамките на проектот Download Aooni movies. Можноста е отворена за сите членови и потенцијални членови на Синдикатот кои сакаат да партиципират во работата и јакнењето на капацитетите на Синдикатот Far Away Empire. Ангажманот вклучува посетување обука за лобирање со меѓународни и домашни експерти во траење од пет дена и проверка и примена на стекнатите вештини во период од 12 месеци Salie download. Обуката е бесплатна и дава можност за стекнување на меѓународен сертификат за идни синдикални лобисти 영웅 for kakao 다운로드.

Кандидатите треба да бидат медиумски работници (новинари, фотографи, сниматели, техничари, итн.) кои имаат познавања или се дел од македонската медиумска сфера подготвени за тимска работа и промовирање и поддршка на политиките на ССНМ Farrells 9.

Ги покануваме сите заинтересирани да испратат лична биографија на следната е-мејл адреса: ssnm.info@gmail.com 큐파일 다운로드. Рокот за пријавување е до 29.05.2015 година. Ве молиме без телефонски јавувања.

 

 

 

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up