• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Опстанокот на квалитетните медиуми е гаранција за точна и правовремена информација

ССНМ сѐ уште го разгледува предлгот на Владата и ќе се вклучи во јавната дебата. Слободата на говорот и работењето на медиумите во слободно опкружување и без притисоци мораат да бидат загарантирани во секој случај и при спроведување на каквa било акциска борба против лажните вести и дезинформациите. Tap Sonic Chinese version apk download. Имено, прашањето на лажните вести не е само политичко прашање и прашање на демократскиот капацитет на една земја, туку првенствено е прашање на медиумската писменост 레딧 모바일 다운로드. Медиумската писменост зависи од квалитетот на медиумите, односно квалитетот на новинарските и уредничките кадри Todd Excel. Најавеното пропагандистичко-нормативно санкционирање на лажните вести не е гаранција за успешно справување со нив 초보전기 다운로드. Конечно, и многу поразвиени земји од нашата не успеале премногу во оваа битка. Значи, неопходни се суштински реформи во медиумската сфера, со кои ќе се обезбеди опстанокот на квалитетните медиуми, кои ќе бидат гаранција за точна и правовремена информација High-body downloads.

Scroll Up