• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Осуда на нападот врз Саше Ивановски

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници го осудува вчерашниот физички напад врз Саше Ивановски, сопственик на интернет страницата Мактел 페이스북 메신저 파일 다운로드. Крајно наелектризираната атмосфера во која фукнционира општеството доведува до вакви примитивни постапки, а неоткривањето на сторителите во некои претходни случаи ги охрабрува насилниците.Претепувањето на јавни личности е доказ дека во општеството не постои слободата на изразување и право на поинакво мислење 소림 셔틀콕 다운로드. Бараме од Министерството за внатрешни работи итно да ги открие сторителите, да ги изведе пред лицето на правдата и за тоа да ја информира јавноста, со што ќе покаже дека во оваа земја никому не му е дозволено разликата во мислењата да ја решава со насилство 7080 songs free download. Во спротивно атмосферата на страв и насилство ќе биде дефинитивно востановена.
Потсетуваме дека во демократска држава каква што треба да биде Македонија секој има право на слободно изразување, а доколку некој смета дека му се повредени честа и угледот има институции и организации до кои може да се обрати Windows Journal.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up