• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

По повод 1 мај!

Доста е за платите во плик, за скратените годишни одмори, за бланко договорите, за неплатениот стаж, неисплатените дневници, бонови наместо пари 모바일배그 핵 다운로드. Доста е за економската зависност и притисоците кои не понижуваат со години. Оној кој е социјално обесправен, оној кој е во подредена положба, оној кој е уценет со мизерна плата за опстанок – тој не е слободен 숫자송 mp3 다운로드!
Колеги, правата не треба да ги бараме само на 1 Мај, туку цела година. Само заедно можеме против плаќањето на рака, неплатената прекувремена работа, отказите преку ноќ 고운한글 다운로드. Само заедно можеме да ги смениме бедните услови во кои работиме! Само заедно сме силни 대물낚시광 다운로드!

Да се обединиме! Придружи ни се! Време е!

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up