Дури 70 отсто од медиумските работници известуваат од кризи без осигурување во случај на повреда

Подготви: Игор Стефановски   КЛУЧНИ ПОДАТОЦИ – 70 отсто медиумски работници не се осигурани во случај на повреда на работното место – 61 отсто од испитаниците дале позитивен одговор на прашањето дали известувањето во кризни состојби влијае врз менталното здравје, додека 39 отсто одговориле дека тоа не влијае врз нив – Мал е бројот на газди кои платиле тестирање за…

Повеќе