Бесплатен онлајн курс за истражувачко новинарство

Универзитетот Колумбија овозможува бесплатен онлајн курс за истражувачко новинарство за заинтересирани новинари. Курсот започнува на 8 февруари.  Повеќе информации на следниов линк. 

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn