• +389 70 843 318 +389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Одложен конкурсот за „Награда од Европската Унија за истражувачко новинарство“

 

Конкурсот за „Награда од Европската Унија за истражувачко новинарство“ се одложува за подоцна оваа година 하스스톤 100만 다운로드. Поради новонастанатата ситуација со пандемијата и мерките кои се преземаат во нашата земја, Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници ги известува сите новинари дека конкурсот се одложува на неодредено, односно до завршување на пандемијата и прекин на рестриктивните мерки со цел нејзино сузбивање 엑셀 차트 서식 다운로드. Бидејќи првичниот рок за аплицирање беше 1 април, а на нашата електронска пошта веќе стигнаа повеќе пријави, ги известуваме сите кои веќе се пријавија дека нивната апликација е важечка и ќе биде земена предвид при повторното отварање на конкурсот 크롬 버전 별 다운로드.
Кога ќе имаме повеќе информации веднаш ќе бидат објавени и споделени. Ви благодариме на интересот и разбирањето movie Rio.