Годишно изборно собрание на ССНМ

Датум

ССНМ ве поканува на редовно, годишно, изборно Собрание на 14 ноември 2015, во Стопанска комора (петти кат) со почеток во 11 часот.

 sindikat-novinari1-700x357

ДНЕВЕН РЕД

11.00-11.05 Отворање на Собранието (претседател Тамара Чаусидис)

11.05- 11.20 Поздравно обраќање на Јасмина Поповиќ (потпретседател на Меѓународна федерација на новинари)

11.20 – 11.30 Излагање и разгледување на извештајот за работата на ССНМ

11.30 – 11.45 Дискусија

11.45 – 12.00 Излагање и разгледување на финансискиот извештај на ССНМ

12.00 – 12.15 Дискусија

12.15 – 12.30 Предлог за формирање Совет на основачи

12.30 – 12.45  Кафе пауза

12.45 – 13.00 Избор на:

– работно претседателство

– верификациона комисија

 – изборна комисија

13.00 – 14.00 Избор на членови на Извршен одбор и претстедател на ССНМ

 

Останати
објави

Сподели на...