Синдикални разговори во Прилеп и Битола

Преставници на ССНМ утре 23.09.2011 ќе ги посетат колегите во Битола и Прилеп на нивните работни места, во редакциите или дописништвата.

Целта е колегите од овие два града да ги запознаеме со работата и програмата на Синдикатот и да ги вклучиме во активностите насочени кон подобрување на условите во кои работиме. Отворени сме за сите прашања и дилеми, а на овие средби ќе биде возможно и зачленување во ССНМ.

Сподели:

Facebook
Twitter
LinkedIn