• +389 70 843 318 +389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Закони

한글 2010 무료 다운로드
Законот за работни односи е клучниот документ кој ги дефинира правата и обврските на вработените и работодавачите.Можете да го преземете тука