• +389 70 843 318 +389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје
Здравствените власти да не ја попречуваат работата на новинарите
Ќе остане ли македонската „седма сила“ без наследници?
ССНМ, ЗНМ и СЕММ: МВР и ОЈО да го санкционираат говорот на омраза кон новинари
СЕММ, ЗНМ, ССНМ и МИМ: осуда за говорот на омраза на социјалните мрежи по објавениот текст на „Лидер“  
previous arrow
next arrow
Slider

Твитови

La mobilisation populaire a payé en #France: pour la première fois, la majorité parlementaire recule sur l'article 24 de la #PPLSecuriteGlobale

#StopLoiSecuriteGlobale twitter.com/abellanger49/s…

Соопштенија

Активности

Коментари и анализи

Ќе остане ли македонската „седма сила“ без наследници?

Ќе остане ли македонската „седма сила“ без наследници?

Милена Атанасоска Манасиева Теодора Цветковска Намалениот интерес за студирање новинарство, ниските ...
Повеќе
Медиумите – брана за пиарoт и филтер за скриеното рекламирање

Медиумите – брана за пиарoт и филтер за скриеното рекламирање

Васко Маглешов Александар Димитриевски Зборот сиромашен не е доволен, но е ...
Повеќе
Медиумите кои немаат онлајн претплата треба веднаш да воведат

Медиумите кои немаат онлајн претплата треба веднаш да воведат

НОВА СТУДИЈА ЗА ФИНАНСИРАЊЕТО НА ИЗДАВАЧИТЕ Технолошката платформа Зуора е во ...
Повеќе
Објавувајте помалку, но објавувајте подобро

Објавувајте помалку, но објавувајте подобро

ИЗВЕШТАЈ НА ИНСТИТУТОТ РОЈТЕРС ЗА ЛОКАЛНИ И РЕГИОНАЛНИ ВЕСНИЦИ Овој извештај ...
Повеќе

Вести